Информация за комплекса

Разположение
Детски оздравителен комплекс “Виктория” се намира на 7 км. от курорта Албена и на 1 км. от гр. Балчик. Разположен на територия от 27 дка. зелена, закрита територия. В комплекса има 240 места в пет корпуса. В четирите корпуса има стаи с по 3 легла, а в единия – стаи с по 2 легла. Във всяка стая има баня, тераса с изглед към морето, нощни шкафчета, стол,бюро,гардероб, телевизор с кабелна телевизия и хладилник. На територията на “Виктория” има 6 апартамента с барбекю. На централния плаж на Балчик децата се извозват с автобуси под контрола на ръководителите на групи. На плажа има професионални спасители. За комплекса има безплатни чадъри. Територията е оградена и се охранява 24 часа. Работи медицински кабинет. Настаняване в стаите има по 2 и по 3 основни легла, нощни шкафчета, гардероб, баня с тоалетна, тераса, стол, бюро,телевизор с кабелна телевизия, хладилник.

Рецепция
Денонощно работещи администратори и има на разположение безплатен сейф.

В комплекса
построеният през 2005 година басейн е съвременно съоръжение с вибро и хидро масаж и система за осветление. На басейна работи спасител. Чадърите и плажните легла са безплатни. В комплекса има спортни площадки:волейболна, баскетболна, футболна, маси за тенис. Спортния инвентар се раздава безплатно. На разположението на децата има компютъра зала с интернет, зала за обучение. В комплекса има голяма зала-168 кв.м. – идеално място за провеждане на мероприятия за танцови и спортни колективи.Има безжичен интернет-безплатен.

Развлечения: всяка вечер “Виктория” предлага дискотека, ежедневно се провеждат спортни занятия на свеж морски въздух с оздравителна цел. Професионални аниматори съвместно с ръководителите на групи организират тематически вечери, спортни, опознавателни и развлекателни програми, игри, конкурси, пикници…

Изхранване: голям ресторант, където е организирано четири- разово изхранване:закуска, обяд и вечеря на шведска маса +следобедна закуска.

Translate »